ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρώτη και πιο ορατή επίπτωση από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, για τα ελληνικά νοικοκυριά, είναι ήδη στα πρατήρια.
Στην εγχώρια αγορά καυσίμων, οι αυξήσεις έχουν αρχίσει να περνούν στην αντλία, με τα δημοσιευμένα στοιχεία να δείχνουν άνοδο έως και 10 λεπτών το λίτρο μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς η μέση τιμή της αμόλυβδης ξεπέρασε πλέον κατά πολύ τα 1,80 ευρώ το λίτρο.
Παράλληλα, η αγορά προεξοφλεί περαιτέρω ανατιμήσεις, εφόσον το διεθνές ράλι του πετρελαίου συνεχιστεί.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των βενζινοπωλών, η τιμή της βενζίνης αμόλυβδης μπορεί να φτάσει τα 1,90 ευρώ πανελλαδικά.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο 07/03, τα ελληνικά δυιλιστήρια πουλούσαν την αμόλυβδη βενζίνη στα 1,62 και το πετρέλαιο κίνησης 1,66.
Παραδοσιακά, το πετρέλαιο κίνησης είναι 20 με 25 λεπτά φθηνότερο στην Ελλάδα λόγω του μειωμένου ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Ο Πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου, μιλώντας στο Open εκτίμησε πως:
«Οι τιμές από Δευτέρα θα είναι 1,83 με 1,84 για τη βενζίνη αμόλυβδη και 1,81, 1,82 για το πετρέλαιο κίνησης.
»Εφόσον τη Δευτέρα επαληθευτεί το σενάριο όπου θα δούμε τα 100 δολάρια, θα δούμε από Πέμπτη με μία καθυστέρηση τριών ημερών, τις τιμές στο 1,90 πανελλαδικά» διευκρίνισε.
Καταλήγοντας, είπε: «το πετρέλαιο θέρμανσης έχει αγγίξει το 1,40 και, εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, μπορούμε να το δούμε 1,50 και 1,60».























































