Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

313 άνθρωποι παραμένουν στο φλεγόμενο Norman Atlantic

313 άνθρωποι παραμένουν στο φλεγόμενο Norman Atlantic
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σχετικά με την επιχείρηση διάσωσης των 313 επιβαινόντων που παραμένουν πάνω στο φλεγόμενο Norman Atlantic, έδωσε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είπε συγκεκριμένα πως: «Αυτή τη στιγμή πνέουν στην περιοχή μέχρι και 10 μποφόρ, ενώ έντονη είναι η βροχή και το χαλάζι, που μέχρι τώρα μπλοκάρουν τη διάσωση που επιχειρούσαν τα ελικόπτερα που έσπευσαν εξαρχής στην περιοχή».

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει πως έχουν διασωθεί 165 επιβαίνοντες, αλλά στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσει τo θάνατο ενός άντρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος εγκλωβίστηκε στη σκάλα διαφυγής.

Η φωτιά πάνω στο πλοίο αυτή την ώρα βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο, όπως δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, ενώ επιβεβαίωσε την πρόσδεση του υπό διάσωση σκάφους με ρυμουλκό. Ωστόσο, όπως δήλωσε, υπάρχει δυσκολία ρυμούλκησης, η οποία γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί.

Ο ίδιος σημείωσε πως οι ιταλικές αρχές έχουν αναλάβει την επιχείρηση της διάσωσης και πως η τελική απόφαση για το γεγονός πως ρυμουλκείται αυτή την ώρα το πλοίο στο Μπρίντιζι ανήκει στο κέντρο επιχειρήσεων της Ρώμης, καθώς έχουν καλύτερη επικοινωνία με το πλοίο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

FOCUS: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Ελλάδα για «ανεπαρκή» μέτρα για τις φυσικές καταστροφές

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr