ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης - Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;
ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη
Τρία χρόνια μετά: Η Κυριακή που η Αθήνα γύρισε σελίδα
Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Δείτε πως μπορείτε να λάβετε επιδοτήσεις έως 95% και 36.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ελικόπτερα συνεχίζεται η επιχείρηση μετεπιβίβασης των επιβατών από το πλοίο Norman Atlantic, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά την Κυριακή τα ξημερώματα υπό αδιευκρίνιστη αιτία, ενώ έπλεε στα στενά του Οτράντο.
Έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές 211 επιβαίνοντες σε σύνολο 478, (επιβάτες και πλήρωμα) έχουν διασωθεί από το πλοίο ενώ σταμάτησε η μετεπιβίβαση επιβαινόντων σε παραπλέον ιταλικό πολεμικό σκάφος λόγω της ενίσχυσης των ανέμων.
Μέσα στη νύχτα, οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής προσωρινά κόπασαν και πολεμικό σκάφος του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού προσέγγισε το Norman Atlantic επιχειρώντας να επιβιβάσει τους δεκάδες εγκλωβισμένους από το ακυβέρνητο επιβατικό στο πολεμικό. Η ενίσχυση όμως των ανέμων ματαίωσε αυτή την προσπάθεια.
Επίσης, για τρίτη φορά παρουσιάστηκε πρόβλημα στη ρυμούλκηση του Norman Atlantic από ρυμουλκό πλοίο, με αποτέλεσμα και αυτή η διαδικασία να έχει σταματήσει προσωρινά.
Τέλος, στο αεροδρόμιο του Λέτσε προσγειώθηκε αεροσκάφος C-130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να παραλάβει Έλληνες ναυαγούς του ιταλικού επιβατηγού πλοίου Norman Atlantic.























































