ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμφίπολη, Αρχαία Αμφίπολη, Αρχαιολογία, Βίντεο, Ευάγγελος Μπεξής, Μακεδονία, Τύμβος Καστά,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αρχαιολόγος και εκδότης του περιοδικού ιστορικής έρευνας “ΙΧΩΡ” Ευάγγελος Μπεξής, σε αυτό το βίντεο αποκαλύπτει για πρώτη φορά μέσα από μοναδικά αρχαιολογικά και ιστορικά στοιχεία, καταρρίπτοντας ταυτόχρονα τα μέχρι τώρα σενάρια, σε ποιούς ανήκουν οι σκελετοί που ανευρέθησαν στο ταφικό μνημείο στην Αμφίπολη.
Επίσης ο Ευάγγελος Μπεξής εξηγεί γιατί η Ολυμπιάς είναι αυτή που έκτισε το ταφικό μνημείο και αυτή στην οποία ανήκει ο σκελετός της γυναίκας.























































