ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε νέες προσλήψεις αναπληρωτών, όπως αποκάλυψε το newsbeast.gr, προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας ανεβάζοντας περαιτέρω τον αριθμό των φετινών προσλήψεων που έχουν ξεπεράσει συνολικά τις 18.000.
Την τιμητική της και φέτος έχουν οι ειδικότητες των δασκάλων και νηπιαγωγών στις οποίες, λόγω του περιορισμένου αριθμού των διορισμών τα τελευταία έτη, έχουν πραγματοποιηθεί χιλιάδες προσλήψεις.
Ήδη ο αριθμός των αναπληρωτών δασκάλων ξεπέρασε τις 4.000 φθάνοντας τις 4.067 ενώ μέχρι το τέλους του σχολικού έτους αναμένεται να πραγματοποιηθούν και άλλες προσλήψεις αυξάνοντας και άλλο τον αριθμό τους. Στους νηπιαγωγούς ο αριθμός των προσλήψεων διαμορφώθηκε στις 1.709.
Ο συνολικός αριθμός προσλήψεων στη γενική εκπαίδευση πλησιάζει τις 9.000 ενώ μαζί με την ειδική αγωγή οι προσλήψεις ξεπερνούν τις 11.600.
Όσον αφορά τους δασκάλους και νηπιαγωγούς που πληρούν τις προϋποθέσεις για ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής οι προσλήψεις έχουν φθάσει τις 336 για τους δασκάλους (ΠΕ70.50) και τις 545 για τους νηπιαγωγούς (ΠΕ60.50).























































