Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γέννησε δίδυμα μέσα σε δουλεμπορικό στο Αιγαίο

Γέννησε δίδυμα μέσα σε δουλεμπορικό στο Αιγαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέσα σε δουλεμπορικό, στο οποίο επιβιβάστηκε από τα τουρκικά παράλια μαζί με άλλους 36 μετανάστες, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της μία γυναίκα από το Καμερούν.

Η λέμβος κινδύνευσε να βυθιστεί ανοιχτά του Αγαθονησίου. Όλοι οι μετανάστες διασώθηκαν, ενώ η γυναίκα και τα νεογνά μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι λιμενικοί είδαν μια πνευστή λέμβο να κινδυνεύει και κάποιους μετανάστες να βρίσκονται ήδη στη θάλασσα. Πλησιάζοντας και ενώ ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης, η 33χρονη έφερνε στον κόσμο πρόωρα, και ενώ διήνυε την 33η εβδομάδα κύησης, δύο αγοράκια.

Τα δίδυμα 1.800 γραμμαρίων και 1.820 γραμμαρίων αντίστοιχα, μαζί με τους γονείς τους και άλλες τρεις γυναίκες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας στην Σάμο και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του νησιού.

Εκεί κινητοποιήθηκαν άμεσα γιατροί και νοσηλευτές, τοποθετήθηκαν άμεσα σε θερμοκοιτίδα τα δυο νεογέννητα, ενώ δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην μητέρα. Εν συνεχεία, και για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι από 51.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες αγνοούνται σε όλη την Ευρώπη

Οι Ρώσοι βγάζουν στο σφυρί σπίτια Ουκρανών προσφύγων στα κατεχόμενα

Ναυάγιο στη Σάμο: Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι μετανάστες

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr