ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ρομά, κοινωνική συνοχή και ασφάλεια: Σχετικά με τα γεγονότα στον Δήμο Πηνειού
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθη σήμερα από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, 67χρονη η οποία λάμβανε παράνομα σύνταξη χηρείας επί 26 χρόνια, από το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.-Ε.Τ.Α.Α. παρότι είχε τελέσει νέο γάμο που δεν δήλωσε ούτε στο Ληξιαρχείο ούτε στο Ταμείο.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη και την καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Όπως προέκυψε, η 67χρονη έπαιρνε σύνταξη χηρείας από το 1987, λόγω θανάτου του συζύγου της, που ήταν ασφαλισμένος στο Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε-Ε.Τ.Α.Α, η οποία πιστωνόταν σε τραπεζικό λογαριασμό.
Για να μην διακοπεί η καταβολή της σύνταξης λόγω γάμου που τέλεσε το 1989, δεν δήλωσε το γάμο, ούτε στο Ληξιαρχείο του Δήμου Αθηναίων, ούτε και στο ταμείο.
Στην κατοχή της 67χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε η κάρτα αναλήψεων της τράπεζας, η οποία ήταν συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό που πιστωνόταν η σύνταξη χηρείας.
Το ποσό που ζημίωσε το ταμείο Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε-Ε.Τ.Α.Α, από το 1987 έως και σήμερα, ανέρχεται σε τουλάχιστον 200.000 ευρώ.























































