Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολυπληθές συλλαλητήριο του “ναι” στην Πλατεία Συντάγματος

Πολυπληθές συλλαλητήριο του “ναι” στην Πλατεία Συντάγματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γέμισε με πολίτες η Πλατεία Συντάγματος το απόγευμα της Τρίτης που θέλησαν να διαδηλώσουν υπέρ του “ναι” στο δημοψήφισμα. Στην ουσία είναι οι “Μένουμε Ευρώπη” που πλέον συγκεντρώνονται υπέρ του “ναι”.

Πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα. Η Αστυνομία προσήγαγε τουλάχιστον 5 νεαρούς, αντίθετους προφανώς στο “ναι”, οι οποίοι πετούσαν φυλλάδια που έγραφαν «Γερμανοτσολιάδες, Δοσίλογοι, Προδότες. Σύντομα θα λογαριαστούμε».

germanotsoliades

Όπως αντιλαμβάνεστε, σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τον λαό και τον τόπο, φυλλάδια με διχαστικό περιεχόμενο και συνθήματα μίσους δεν υπηρετούν τον ελληνικό λαό και τα συμφέροντά του, παρά μόνο εκείνους τους κύκλους που θα χαρούν να μας δουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Το συλλαλητήριο του “ναι” προβάλλεται “μεγαλειωδώς” από όλα τα ιδιωτικά κανάλια που δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία στο να προβάλλουν το συλλαλητήριο του “όχι” τη Δευτέρα.

Παρά την ξαφνική μπόρα που ξέσπασε πάνω από την Αθήνα, οι διαδηλωτές με τις ομπρέλες τους παρέμειναν στην πλατεία.

syntagma3

syntagma2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Παραμένουν τα αγροτικά μπλόκα σε δρόμους και τελωνεία της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, στη Νίκαια και στον Ε65

Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις, ενισχύουν τα μπλόκα

34 οργανώσεις Β/Α Συρίας: «Στεκόμαστε στο πλευρό της Αλαουιτικής Κοινότητας»

Κινητοποιήσεις αγροτών: Κλειστή η Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια – Τραυματισμοί και συλλήψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr