ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Νάρκη,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιαρματική νάρκη ξηράς εντοπίστηκε στην περιοχή της Κυρά Παναγιάς της Αλοννήσου, σε βάθος 3,5 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.
Η νάρκη εντοπίστηκε από λουόμενο ο οποίος την βιντεοσκόπησε και ενημέρωσε αμέσως το Λιμεναρχείο της Αλοννήσου. Αμέσως κλήθηκαν ειδικοί προκειμένου να εξετάσουν το εύρημα και να το εξουδετερώσουν.
Το απόγευμα, έφθασαν στο νησί τέσσερεις πυροτεχνουργοί του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι πρόκειται να μεταβούν στη θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε η νάρκη, προκειμένου να την εξουδετερώσουν.
Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι πρόκειται για νάρκη ξηράς, η οποία εικάζεται ότι έπεσε στη θάλασσα από κάποιο καΐκι, στη διάρκεια της φόρτωσης πυρομαχικών, κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Το εύρημα, αποτέλεσε όπως ήταν φυσικό, το θέμα συζήτησης των κατοίκων της Αλοννήσου, οι οποίοι ανέτρεξαν σε μνήμες του παρελθόντος, αναζητώντας εξήγηση για το πώς βρέθηκε τόσα χρόνια μετά, στη θαλάσσια περιοχή της Κυρά Παναγιάς.























































