ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Κουτσουρεμένες» θα δουν τις συντάξεις στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ και του Δημοσίου μετά την ενσωμάτωση της αύξησης της παρακράτησης υπέρ του ΕΟΠΥΥ.
Η αύξηση είναι της τάξεως του 2% δηλαδή από 4% σε 6% και αφορά τόσο τις κύριες όσο και τις επικουρικές συντάξεις, ενώ οι μειώσεις θα επιβληθούν αναδρομικά από την 1η Ιουλίου.
Τα επιπλέον ποσά από τις αναδρομικές παρακρατήσεις για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα διαμοιραστούν ισόποσα στους τρεις τελευταίους μήνες του έτους και θα διοχετεύονται στον τομέα της Υγείας, υπέρ ΕΟΠΥΥ.
Για τις κύριες συντάξεις ο υπολογισμός της επιβάρυνσης από την εισφορά θα γίνεται επί του μικτού ποσού προ εφαρμογής μνημονίου, ενώ στις επικουρικές οι απώλειες καθώς η εισφορά αποφασίστηκε να επιβληθεί στο καταβαλλόμενο και όχι στο αρχικό ποσό.
Αντίστοιχες θα είναι και οι μειώσεις που θα δουν και οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ στις απολαβές τους και οι οποίες θα γίνουν από 1η Σεπτεμβρίου.























































