Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αίσιο τέλος σε ομηρία παιδιών στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη,

Αίσιο τέλος είχε τα ξημερώματα της Τρίτης υπόθεση ομηρίας δύο παιδιών από τον πατέρα τους στην περιοχή Ταγαράδων στη Θεσσαλονίκη.

Ένας πατέρας, στην περιοχή των Ταγαράδων, κρατούσε από χθες το βράδυ κλειδωμένα τα δύο του παιδιά, ηλικίας 4 και 6 ετών, μέσα στο σπίτι, όπου μένει η εν διαστάσει σύζυγός του.

Ο άνδρας, χθες το βράδυ, μπήκε μέσα στο σπίτι που μένει η εν διαστάσει σύζυγός του με τα δύο παιδιά, μάλωσε έντονα με την ίδια και στον καυγά έβγαλε από το σπίτι τη γυναίκα και εκείνος κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι μαζί με τα παιδιά.

Σύμφωνα με το mega, στο σημείο βρίσκονταν όλη τη νύχτα διαπραγματευτές της Αστυνομίας προκειμένου να τον πείσουν να βγει. Τα παιδιά κοιμόντουσαν μέσα στο σπίτι και δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει. Τελικά νωρίς το πρωί παραδόθηκε στις αρχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης μαθήτριας

Στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις σορούς των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Την δολοφονία 46χρονης ομολόγησε 52χρονος, ερευνάται η εμπλοκή του και στον θάνατο 41χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr