Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αίσιο τέλος σε ομηρία παιδιών στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη,

Αίσιο τέλος είχε τα ξημερώματα της Τρίτης υπόθεση ομηρίας δύο παιδιών από τον πατέρα τους στην περιοχή Ταγαράδων στη Θεσσαλονίκη.

Ένας πατέρας, στην περιοχή των Ταγαράδων, κρατούσε από χθες το βράδυ κλειδωμένα τα δύο του παιδιά, ηλικίας 4 και 6 ετών, μέσα στο σπίτι, όπου μένει η εν διαστάσει σύζυγός του.

Ο άνδρας, χθες το βράδυ, μπήκε μέσα στο σπίτι που μένει η εν διαστάσει σύζυγός του με τα δύο παιδιά, μάλωσε έντονα με την ίδια και στον καυγά έβγαλε από το σπίτι τη γυναίκα και εκείνος κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι μαζί με τα παιδιά.

Σύμφωνα με το mega, στο σημείο βρίσκονταν όλη τη νύχτα διαπραγματευτές της Αστυνομίας προκειμένου να τον πείσουν να βγει. Τα παιδιά κοιμόντουσαν μέσα στο σπίτι και δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει. Τελικά νωρίς το πρωί παραδόθηκε στις αρχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βραβείο θάρρους στην Ουζάι Μπουλούτ: Μια φωνή κατά της άρνησης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Νέα σύλληψη Τούρκου μαφιόζου στη Θεσσαλονίκη – Μπήκε στην Ελλάδα επί Μητσοτάκη

O Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών – Ποιοι εκλέχθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι στον Εύοσμο εξέτρεφε γάτες που προόριζε για τροφή

AlcoSelfTest®: Στη Θεσσαλονίκη δράση του πρώτου self-test ανίχνευσης αλκοόλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr