ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
Τετραμερής συνάντηση Ιράν, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας στην Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αρχίζουν και πάλι ύστερα από πολύμηνη διακοπή τα έργα στο μετρό ς Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.
Όπως δήλωσε ο υπουργός και τ. «Προβλέπουμε την άμεση έναρξη των εργασιών στο βασικό έργο, στην κύρια γραμμή μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου του 2016 και μέχρι την 1η Φεβρουαρίου την πλήρη επανεκκίνηση του έργου».
Ο υπουργός ανακοίνωσε, επίσης, ότι η πρώτη φάση του έργου θα ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2017, ενώ το έργο θα παραδοθεί στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020. Είπε ότι η διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας που έχουν αναλάβει την κατασκευή του μετρό ολοκληρώθηκε με επιτυχία και υπογράμμισε ότι η επανεκκίνηση των εργασιών θα δώσει οριστική λύση σε ένα έργο που είχε μετατραπεί σε «γόρδιο δεσμό» για τους Θεσσαλονικείς.






















































