ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πρόγραμμα Εθελούσιας Εξόδου, Τράπεζες,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα σκαριά είναι το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου στις τράπεζες με στόχο την μείωση του προσωπικού κατά 2.000 άτομα, ενώ μέχρι το τέλος του 2017 το προσωπικό τους πρόκειται να μειωθεί κατά 4.349 άτομα.
Πιο συγκεκριμένα, οι τράπεζες μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν το σχέδιο για την μείωση του προσωπικού στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προκείμενου να πάρουν τις σχετικές εγκρίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στόχος είναι η αποχώρηση μέσω της εθελουσίας εξόδου να ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στο πρώτο τρίμηνο, δηλαδή μέχρι το τέλος Μαρτίου.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, οι τράπεζες που θα ξεκινήσουν πρώτες το πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου θα είναι η Εθνική και η Πειραιώς. Ταυτόχρονα υπάρχουν πληροφορίες για μείωση των αριθμών των υποκαταστημάτων κατά περίπου 180.
Αναλυτικά οι συνολικές μειώσεις προσωπικού ανά τράπεζα:
Εθνική Τράπεζα: 1.605 άτομα
Τράπεζα Πειραιώς: 1.570 άτομα
Eurobank: 1.000 άτομα
Alpha Bank: 174 άτομα























































