Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πότε θα δοθεί η δόση του επιδόματος σίτισης

Πότε θα δοθεί η δόση του επιδόματος σίτισης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται τελικά να γίνει η πίστωση της όγδοης δόσης του επιδόματος σίτισης αλλά και της έβδομης δόσης του επιδόματος ενοικίου για τους δικαιούχους της Κάρτας Αλληλεγγύης του προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης».

Tο Υπουργείο θα καταβάλλει την επόμενη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016, τα χρήματα για το επίδομα σίτισης. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου, θα πιστωθεί το ποσό των 17.427.000 ευρώ για την φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 147.981. Σε αυτούς τους δικαιούχους περιλαμβάνονται 2.659, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί έως σήμερα από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης, εκ των οποίων 2.403 οι οποίοι θα λάβουν τρεις δόσεις της επιδότησης και 256 οι οποίοι θα λάβουν τις πρώτες έξι δόσεις της επιδότησης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 θα πληρωθεί και η έβδομη (στ’) δόση του επιδόματος ενοικίου, ένα ποσό που, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου, φτάνει τα 2.708.149,49 ευρώ. Οι πιστώσεις για το επίδομα ενοικίου αφορούν 20.823 δικαιούχους του προγράμματος εκ του συνόλου των 31.360 δικαιούχων. Σε αυτούς περιλαμβάνονται 372 δικαιούχοι εκ συνόλου 785, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί έως σήμερα από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης, εκ των οποίων 262 θα λάβουν τρεις δόσεις του επιδόματος και 110 θα λάβουν τέσσερις πρώτες δόσεις του επιδόματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας: Tράπεζα στέγης και επιδόματα ενοικίου για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Φοιτητικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα – Οι προθεσμίες

Μείωση ενοικίων: Εξι «γιατί» και πέντε προτάσεις της ΠΟΜΙΔΑ για το δίχως τέλος «μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα»

Επίδομα ενοικίου: Εγκρίθηκε η δαπάνη, τι αλλάζει

Πότε θα καταβληθούν συντάξεις, επίδομα στέγασης και κοινωνικό εισόδημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr