ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένοχος ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στη Θεσσαλονίκη

Ένοχος ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με φυλάκιση τριών μηνών τιμωρήθηκε ο 56χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Περαία Θεσσαλονίκης, επειδή παραβίασε το 48ωρο «λουκέτο» που επιβλήθηκε στην επιχείρηση, ύστερα από φορολογικές παραβάσεις που βεβαίωσαν ελεγκτές της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου δικάστηκε, τον έκρινε ένοχο για παραβίαση σφραγίδας δημόσιας Αρχής και μετέτρεψε τη σε βάρος του επιβληθείσα ποινή προς 5 ευρώ την ημέρα.

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία, επισημαίνοντας ότι κάποιος άρπαξε το χαρτί με την πράξη σφράγισης και την πέταξε στο έδαφος. Μάλιστα, η συνήγορός του ισχυρίστηκε ότι έπεσε, όταν μαζεύτηκαν στο σημείο τα τηλεοπτικά κανάλια.

«Τη μάζεψα και την τοποθέτησα σε ένα τραπέζι εντός του καταστήματος» είπε ο 56χρονος, τονίζοντας ότι η ταβέρνα παρέμενε κλειστή και δεν λειτουργούσε, ισχυρισμό τον οποίο πάντως επιβεβαίωσε ο αστυνομικός που εξετάστηκε νωρίτερα ως μάρτυρας.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας κατέθεσε ότι πέρασε το πρωί της Κυριακής από την επιχείρηση για να ελέγξει αν τηρείται η σφράγιση. «Έλειπε η πράξη σφράγισης από την πόρτα. Δύσκολα φεύγει, επειδή είναι κολλημένη με ειδική ταινία, σαν αυτή που χρησιμοποιούμε στο πακετάρισμα. Η επιχείρηση δεν λειτουργούσε», ανέφερε στο δικαστήριο.

Οι δικαστές δεν πείστηκαν από τους παραπάνω ισχυρισμούς και τον έκριναν τελικά ένοχο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διακινούσαν κάνναβη με ταχυδρομικά δέματα – Συνελήφθησαν δύο άνδρες, 18 και 24 ετών και μία 21χρονη γυναίκα

Από το ΑΠΘ μέχρι τη Νέα Παραλία, η Θεσσαλονίκη έγινε μια αλυσίδα προσφοράς – Δύο ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας και εγγραφής εθελοντών μυελού των οστών με το Allwyn Care

Θεσσαλονίκη: 52χρονη καταγγέλλει ότι υπέστη χημικό έγκαυμα στα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης

Γιατί η αποκέντρωση είναι ζήτημα επιβίωσης;

Η ΕΛ.Α.Σ. απαιτεί ορθό λόγο στο χάος και νομιμότητα στην ιδιωτική-παρασιτική Υγεία – «Χημειοθεραπείες χωρίς άδεια, ακόμη και σε ασθενείς χωρίς καρκίνο – Πού ήταν τα πρωτόκολλα και οι έλεγχοι;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr