ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Καταιγίδα,


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι φόβοι για την 53χρονη γυναίκα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί κατά τη διάρκεια της θεομηνίας της περασμένης εβδομάδας επιβεβαιώθηκαν, καθώς δυστυχώς η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο Ποσείδι.
Η Σταυρούλα Πιπέρα είχε εξαφανιστεί στις 7 Σεπτεμβρίου στο δήμο Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.
Η σορός της μεταφέρθηκε στα Ν. Μουδανιά.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της 53χρονης Σταυρούλας Πιπερά για τον αδόκητο θάνατό της. Η εκλιπούσα είχε εξαφανιστεί στις 07/09/16 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσ/νίκης, όταν η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της. Στις 13/09/16 ενεργοποιήθηκε ο κοινωνικός συναγερμός OMNIBUS ALERT για τον εντοπισμό της, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αξιόπιστη μαρτυρία στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus 801-700-7707. Τελικά, η σορός της εντοπίσθηκε από άνδρες του Λιμενικού Σώματος στις 18/09/16 σε θαλάσσια περιοχή του Ποσιδείου Χαλκιδικής».























































