ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Υεμένη: Οι Χούτι απέκτησαν νέα όπλα «άμεση απειλή» για τη ναυτιλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βίντεο του Βασίλη Νούση δεν ξαφνιάζει κανέναν πολίτη. Όπως θα δείτε οχτώ άτομα, όλα κι όλα, κρατούσαν το πανό των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στη διαδήλωση της Πρωτομαγιάς.
Τα συνδικάτα, με τη στάση τους από την αρχή της κρίσης, έχουν απαξιωθεί εντελώς τόσο στα μάτια των εργαζομένων όσο κι όλου του ελληνικού λαού.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ “δεν γεμίζουνε ταξί ούτε με τον ταξιτζή”. Κι όμως αυτές οι δίχως καμία κοινωνική στήριξη κι αποδοχή συνδικαλιστικές ηγεσίες, συνεχίζουν να παριστάνουν τους εκπροσώπους των εργαζομένων και να κρατούν στο γύψο κάθε αγωνιστικό φρόνημα του ελληνικού λαού.
Το τι εκπροσωπούν, φαίνεται ολοκάθαρα από την κεντρική εικόνα μας: τίποτα, είναι συνδικάτα σφραγίδες…























































