Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καλός ο καιρός την Τετάρτη – Πάνω από 20 βαθμούς η θερμοκρασία

Καλός ο καιρός την Τετάρτη – Πάνω από 20 βαθμούς η θερμοκρασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου με βόρειους ανέμους 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο και τοπικές ομίχλες κατά τις πρωινές και τις νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά και κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια του νομού κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις και ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη όπου θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός και τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κατά τις πρωινές ώρες στα ηπειρώτικα και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολικά Στερεά,στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητά και ομίχλη στη Θεσσαλία κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 και στα ανατολικά και τα νότια 4 με 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 ες 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα δυτικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ες 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία Δευτέρα 6/5 και Τρίτη 7/5

Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες μέχρι και το Πάσχα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr