ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η παράταση της απεργίας της ΠΝΟ εκτός από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους παραγωγούς πρώιμων κηπευτικών στην Κρήτη έχει και ως αποτέλεσμα, χιλιάδες μαθητές που είχαν έρθει για σχολικές εκδρομές στο νησί να παραμένουν εγκλωβισμένοι.
Το θέμα της αναγκαστικής παραμονής των μαθητών αναδείχθηκε από γονείς και καθηγητές Λυκείων της Αθήνας που σε επικοινωνία τους με ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι εγκλωβισμένοι μαθητές στην Κρήτη και μάλιστα δεν έχουν χρήματα για την περαιτέρω παραμονή αλλά και δεν υπάρχουν διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια για την επιστροφή τους.
Ο ακριβής αριθμός των μαθητών που είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από το Ηράκλειο και τα Χανιά για τον Πειραιά δεν έχει γίνει επίσημα γνωστός αφού ταξιδεύουν με διάφορα πρακτορεία και σε διαφορετικές ημερομηνίες αν και πληροφορίες κάνουν λόγο για 2.500 άτομα από τα οποία περίπου 300 από το λιμάνι των Χανίων.
Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και ο υπουργός για το θέμα προκειμένου να εξευρεθεί λύση.























































