ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Γρηγορόπουλος, Αντιεξουσιαστές, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Εξάρχεια, Μολότοφ, Φωτογραφίες,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εξέλιξη είναι οι οδομαχίες στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων μετά το πέρας των εκδηλώσεων μνήμης του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Τα πρώτα επεισόδια σημειώθηκαν πριν καν μάλιστα ολοκληρωθούν οι πορείες μνήμης. Αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα οποία μετέτρεψαν σε οδοφράγματα στην συμβολή Μπενάκη και Σόλωνος. Παράλληλα είναι σε εξέλιξη πετροπόλεμος με τα ΜΑΤ στη Στουρνάρη και τα γύρω στενά.
Ενα δεύτερο μέτωπο συγκρούσεων μαίνεται στην Σπυρίδωνος Τρικούπη, με ομάδες αντιεξουσιαστών να πετούν συνεχώς, βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες “απαντούν” με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.



Σύμφωνα με αναφορές κουκουλοφόροι βρίσκονται ακόμη και στις ταράτσες σπιτιών στην περιοχή.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν μπλοκάρει τις προσβάσεις προς το Πολυτεχνείο και έχουν προχωρήσει σε 17 προσαγωγές. Λιγο πριν της 19.30 ολοκληρώθηκε στην Ομόνοια η πορεία που οργάνωσαν κόμματα και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς καθώς και αντιεξουσιστικές ομάδες.
Τα «προεόρτια» ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:00 όταν μικρή ομάδα κουκουλοφόρων επιδόθηκε σε πετροπόλεμο με τις αστυνομικές δυνάμεις στην Ακαδημίας.
Η ΕΛ.ΑΣ είναι σε επιφυλακή τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, όπου μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιεξουσιαστές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα και αμέσως μετά θα κάνουν πορεία σε κεντρικούς δρόμους.























































