ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για The Guardian, Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Νοσοκομεία, Παύλος Πολάκης, ΠΟΕΔΗΝ | Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Υπουργείο Υγείας,


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρά πυρά εναντίον του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του συνδικαλιστή που φιλοξενήθηκαν στο δημοσίευμα του Guardian, το οποίο έκανε λόγο για κατάρρευση της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα.
Σε ανάρτησή του στο facebook ο Π. Πολάκης κατηγορεί τον κ. Γιαννάκο ότι στη συνέντευξή του είπε αισχρά ψέματα για τοΕΣΥ και έδωσε στοιχεία του 2012, τότε που -όπως αναφέρει- «προσκύναγε τον Βενιζέλο και έγλειφε τον Άδωνι».
Ακόμη, υποστηρίζει ότι συκοφάντησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επειδή έκοψε στους συνδικαλιστές «τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις».
«Δεν σε πιστεύει κανεις πια απο τους εργαζόμενους των νοσοκομείων παρά μόνο το παρεάκι σου», συμπληρώνει, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και του χρεώνει ότι είναι «το ίδιο ξεφτίλας» με τον Γιώργο Παπανδρέου που όταν ήταν πρωθυπουργός «για να φέρει εδώ το ΔΝΤ έβριζε τη χώρα».
Aκόμη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του καταλογίζει ότι τον έχει πιάσει πανικός, επειδή σε λίγο καιρό δεν θα είναι πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και διερωτάται:
«Και τότε τι θα κάνεις στη ζωή σου;».
Τέλος, επιτίθεται και στα ΜΜΕ που «αναπαράγουν την εμετική συνέντευξη γιατί τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ».























































