ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων μετά το βιασμό ενός 10χρονου κοριτσιού από έναν 42χρονο.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr, o 42χρονος οδήγησε με την βία τη μικρή σε παράπηγμα όπου διαμένει προσωρινά στην περιοχή της πλατείας του ΟΣΕ, τραβώντας την από τα μαλλιά και φιμώνοντάς της το στόμα.
Τις κινήσεις του 42χρονου παρατήρησε ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και στην περιοχή έσπευσαν άμεσα άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων. Εισέβαλαν στο παράπηγμα και βρήκαν γυμνό τον 42χρονο και την 10χρονη.
Αφού οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ο 42χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, την οποία επιβεβαίωσε με δάκρυα στα μάτια και η 10χρονη.
Ο 42χρονος παρέμεινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να οδηγηθεί τη Δευτέρα στην Εισαγγελέα Τρικάλων.























































