ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης - Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;
ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη
Τρία χρόνια μετά: Η Κυριακή που η Αθήνα γύρισε σελίδα
Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Δείτε πως μπορείτε να λάβετε επιδοτήσεις έως 95% και 36.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εξέλιξη βρίσκονται συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη έξω από το δημαρχείο και το δικαστικό μέγαρο της πόλης.
Ο Κ.Πελετίδης δικάζεται σήμερα Δευτέρα, για παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει το 2015 ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης, επειδή με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παραχώρησε στη Χρυσή Αυγή δημοτικό χώρο, κατά την προεκλογική περίοδο.
Εργαζόμενοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων έχουν συγκεντρωθεί στις οδούς Μαιζώνος και Γούναρη, που βρίσκεται το δημαρχείο και το δικαστικό μέγαρο αντίστοιχα και συμπαρίστανται στον Κώστα Πελετίδη φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό.
Από την πλευρά της η Αστυνομία έχει πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τόσο μέσα στο δικαστικό μέγαρο, όσο και στους γύρω δρόμους.























































