ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δάση, Ελληνική Κυβέρνηση, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,

















































Δήλωσε τον Λόφο Καστά στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να πάρει αγροτική επιδότηση
Ο οδικός άξονας Δημάριο-Σύνορα «ενθουσίασε» τους Βούλγαρους φασίστες
Εκδικάστηκε στο Εφετείο Θράκης η έφεση του «Συλλόγου Φιλάθλων Φενέρμπαχτσε στη Δυτική Θράκη»
Ιρανικά ΜΜΕ: Ο Αλί Χαμενεΐ σε υπόγειο καταφύγιο - Το Ιράν ετοιμάζεται για αμερικανική επίθεση
Η Σία Κοσιώνη παραμένει στη ΜΕΘ για τρίτη μέρα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ρυθμίσεις που θα απλοποιούν τη διαδικασία επίλυσης των ζητημάτων που έχουν προκύψει με την ανάρτηση των δασικών χαρτών και των αγροτικών εκτάσεων που εμφανίζονται ως δασικές ή αναδασωτέες περιλαμβάνει το νομοσχέδιο που ψηφίζεται αύριο Μεγάλη Τρίτη στη Βουλή.
Κατεδαφιστέες παραμένουν αυθαίρετες κατασκευές κατοικίας, τουριστικές ή βιομηχανικές.
Ευνοϊκότερες γίνονται οι προϋποθέσεις για την εξαγορά ή την παραχώρηση παράνομα εκχερσωμένων δασικών εκτάσεων που έγιναν αγροτική γη. Οι κάτοχοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης έως τις 15 με 20 Ιουνίου προκειμένου το αγροτεμάχιο να μην κυρωθεί ως δασικό αλλά ως γεωργικό και να διασφαλιστεί η επιδότηση.
Το τίμημα για τα προ του ’75 ορίζεται στο 1/4 της αντικειμενικής αξίας με αποπληρωμή σε έως και 100 δόσεις. Για την αξιοποίηση των εκτός σχεδίου περιοχών δεν είναι απαραίτητη η επικύρωση των δασικών χαρτών.
Οικισμοί αυθαιρέτων θα εξαιρεθούν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών αλλά ωστόσο μένει ανοιχτό το ποια θα είναι η τύχη τους. Αυθαίρετες κατασκευές σε καταπατημένες εκτάσεις -πολλές από τις οποίες είναι βίλες- παραμένουν κατεδαφιστέες.
Πηγή: ert.gr






















































