Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι 140 τυχεροί πεντάρηδες του Τζόκερ που κέρδισαν 10 εκατ. ευρώ το 2017

Οι 140 τυχεροί πεντάρηδες του Τζόκερ  που κέρδισαν 10 εκατ. ευρώ το 2017
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Τζόκερ,

Με το όνειρο να είναι οι μεγάλοι νικητές κάθε Πέμπτη και Κυριακή οι παίκτες του Τζόκερ αγωνιούν για τους 5+1 μαγικούς αριθμούς που θα βγάλει η κληρωτίδα. Αυτή την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει τουλάχιστον 1,1 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Από την αρχή της χρονιάς το Τζόκερ έχει μοιράσει συνολικά 59 εκατομμύρια ευρώ. Οκτώ υπερτυχεροί στην πρώτη κατηγορία έχουν κερδίσει περισσότερα από 26 εκατομμύρια ευρώ.

Στη δεύτερη κατηγορία, 140 τυχεροί κατάφεραν να μαντέψουν σωστά τους πέντε από τους έξι αριθμούς και έχουν μοιραστεί σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ, το 2017.

Η γεωγραφική κατανομή των νικητών της δεύτερης κατηγορίας

Οι 140 νικητές που έχουν πιάσει πεντάρια στο Τζόκερ έχουν βρεθεί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.

Η Αττική έχει «απορροφήσει» το μεγαλύτερο μέρος των κερδών, όπως είναι αναμενόμενο, καθώς είναι η πολυπληθέστερη περιφέρεια της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ανέδειξε 58 τυχερούς και πήρε το 37% των συνολικών κερδών της δεύτερης κατηγορίας.

Ακολουθεί η Μακεδονία, που συγκέντρωσε το 21% των κερδών στα πεντάρια, αναδεικνύοντας 25 νικητές. Στη συνέχεια έρχονται Κύπρος, Θεσσαλία, Κυκλάδες και Στερεά Ελλάδα με ποσοστά κοντά στο 6-7%.

Πίσω στα πεντάρια του Τζόκερ φαίνεται ότι έχει μείνει η Ήπειρος, που έχει βγάλει μόνο έναν τυχερό στη δεύτερη κατηγορία από την αρχή της χρονιάς.

Πολύ κοντά στο χρυσό συνδυασμό «5+1» έφτασαν, επίσης, τα νησιά της Σάμου και της Ρόδου, που ανέδειξαν από τρία τυχερά πεντάρια, καθώς και η Λευκάδα και η Κοζάνη, όπου βρέθηκαν από τέσσερις τυχεροί, από την αρχή της χρονιάς.

Ο αριθμός αυτών των νικητών δεν είναι μικρός αν αναλογιστεί κανείς ότι περιοχές όπως ο Βόλος, τα Γιάννενα και η Πάτρα έχουν βγάλει μόνο από ένα πεντάρι μέχρι στιγμής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου με εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση

Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα στο opaponline.gr – Εννέα νικητές κέρδισαν ήδη ταξιδιωτικές δωροεπιταγές*

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)

Το Eurojackpot κληρώνει απόψε 21 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων ως τις 19:00 αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr