Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα πρόκληση: Τούρκοι ναύαρχοι ανακοίνωσαν άσκηση με πραγματικά πυρά ανοιχτά της Λέσβου

Νέα πρόκληση: Τούρκοι ναύαρχοι ανακοίνωσαν άσκηση με πραγματικά πυρά ανοιχτά της Λέσβου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προκλητικοί μέχρι αηδίας οι Τούρκοι ναύαρχοι, ανακοίνωσαν άσκηση με πραγματικά πυρά δυτικά της Λέσβου, πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από το χτύπημα του Εγκέλαδου στο νησί.

Η Άγκυρα εξέδωσε NAVTEX με την οποία δεσμεύει μία μεγάλη περιοχή του Αιγαίου για αεροναυτικές ασκήσεις, δείχνοντας ότι δεν έχει καμία ευαισθησία. Να θυμίσουμε ότι το 1999, με τους φονικούς σεισμούς της Κωνσταντινούπολης, η Ελλάδα όχι μόνο είχε αποστείλει βοήθεια, αλλά είχε αναστείλει και όλες τις ασκήσεις της στο Αιγαίο. Αυτό, ενώ είχε καταστραφεί ο ναύσταθμος του τουρκικού Ναυτικού στο Γκιολτσούκ της Πόλης.

Μετά από κάθε δυστύχημα και τώρα μετά από μια μεγάλη φυσική καταστροφή, η Τουρκία κάνει κινήσεις προκλητικές, δείχνοντας ότι επί Ερντογάν απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το να λέγεται πολιτισμένη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη

Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Το Ιράν απέρριψε το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου – Έθεσε 5 δικούς του όρους

Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr