ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, ωστόσο, οι δυνάμεις κατάσβεσης συνεχίζουν να παραμένουν σε πλήρη ανάπτυξη, καθώς ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων δεν έχει εξαλειφθεί.
Επίσης χωρίς ενεργό μέτωπο είναι και η πυρκαγιά στο Κρυόνερο Ηλείας καθώς και οι πυρκαγιές της Ζακύνθου.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν σε όλες τις πυρκαγιές παραμένουν αμετάβλητες.
Σε όλη τη χώρα σήμερα εκδηλώθηκαν 24 δασικές πυρκαγιές. Οι περισσότερες από αυτές τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο.
Επισημαίνεται ότι την Πέμπτη θα επικρατούν συνθήκες που ευνοούν την έναρξη και εξέλιξη δασικών πυρκαγιών, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως αυτό αποτυπώνεται και στον χάρτη επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς, που εκδίδει καθημερινά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καθώς θα πνέουν ισχυροί άνεμοι.























































