ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζάκυνθος: Για δεύτερη μέρα καίει η πυρκαγιά – Καταστράφηκαν σπίτια και καλλιέργειες

Ζάκυνθος: Για δεύτερη μέρα καίει η πυρκαγιά – Καταστράφηκαν σπίτια και καλλιέργειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για δεύτερη ημέρα καίει η πυρκαγιά στη Ζάκυνθο που χθες Σάββατο απείλησε τα χωριά Αναφωνήτρια και Μαριές. Το πρωί της Κυριακής οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής έκαναν λόγο για βελτιωμένη εικόνα στα μέτωπα της φωτιάς.

Ωστόσο και σήμερα Κυριακή έχουν καταμετρηθεί επτά μέτωπα φωτιάς σε ολόκληρη τη Ζάκυνθο. Το πιο δύσκολο μέτωπο είναι αυτό στις Μαριές, χωρίς όμως να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν 76 πυροσβέστες με 37 οχήματα και 22 άτομα σε πεζοπόρα τμήματα. Από αέρος την προσπάθεια πυρόσβεσης συνδράμουν ένα ελικόπτερο μαζί με δύο μικρά αεροσκάφη τύπου PZL.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι φλόγες απείλησαν το χωριό Αναφωνήτρια και οι κάτοικοι ήταν έτοιμοι να εκκενώσουν τον οικισμό. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία στην Αναφωνήτρια κάηκαν σπίτια, κτηνοτροφικές μονάδες, ελαιόδεντρα και ένα κατάστημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ωραιόκαστρο: Βρέθηκε και δεύτερη απανθρακωμένη σορός – Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται

Δερβένι Ωραιοκάστρου: Θρίλερ με την τύχη 12χρονου που ο πατέρας του έχασε τη ζωή του στη φωτιά

Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα – Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112

Φωτιά στην Εύβοια: Δίπλα σε σπίτια οι φλόγες – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση προς Στύρα

Ασπρόπυργος: Ρομά επιτέθηκαν σε πυροσβέστες για να τους κλέψουν το πυροσβεστικό όχημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr