ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γερμανία, Γερμανική Κατοχή, Δίστομο, Εθνική Αντίσταση, Θεσσαλονίκη, Ναζί,

















































Ρεπουμπλικανοί προειδοποιούν ανοιχτά για καθαίρεση Τραμπ λόγω Γροιλανδίας
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων
Συρία: Υψώθηκε η σημαία του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στη Ράκα
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν των δολοφονημένων άμαχων από τους Ναζί στο ηρωικό χωριό του Διστόμου, την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ , στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Λέσχης, πρόκειται για μια ιδιαίτερη εκδήλωση, στην οποία ο κύριος ομιλητής θα είναι ένας από τους λίγους διασωθέντες της ημέρας εκείνης.
Με την εκδήλωση αυτή ο σύλλογος θέλει από το δικό του μετερίζι να τιμήσει την Εθνική Αντίσταση προσπαθώντας παράλληλα «να μην ξεχάσουμε τα εγκλήματα των Ναζί , μένοντας όμως πάντα προσηλωμένοι στην Ειρήνη και την συνεργασία των λαών».






















































