ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΙ, Απεργία, Διαδικασία Κινητικότητας, Διαθεσιμότητα, Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από σήμερα Τετάρτη έως την Παρασκευή απεργούν οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων, όπως αποφάσισε η πανελλήνια ομοσπονδία τους, καταγγέλλοντας ότι δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα της κινητικότητας μεταξύ των πανεπιστημιακών σχολών για τους υπαλλήλους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Ο σύλλογος των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάνει λόγο για «εκρηκτική κατάσταση» στο Ίδρυμα μετά την κατάργηση 399 οργανικών θέσεων και την απομάκρυνση 399 υπαλλήλων, τη μείωση του διοικητικού προσωπικού κατά 129 υπαλλήλους και τη συνταξιοδότηση 49 υπαλλήλων.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι ζητούν από τα υπουργεία Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, να υπάρξει άμεση τακτοποίηση των 399 διοικητικών υπαλλήλων και προειδοποιούν ότι εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, ενδέχεται να υπάρξουν νέες απεργίες διαρκείας που ως πρώτη συνέπεια θα έχει 100.000 φοιτητές να χάσουν το εξάμηνο.























































