ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Βίντεο, Ελληνικά Νησιά, Ίμια, Λιμενικό Σώμα, ΛΣ 090 «Γαύδος» Περιπολικό Σκάφος, Νησιά Αιγαίου, Τουρκία, Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό,


















































POLITICO: 13 πράγματα που μάθαμε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Κύπρο
Δημοσκόπηση GPO: Πτώση ΝΔ στο 23,8%, το χαμηλότερο ποσοστό το 2026
Υπουργός Οικονομικών ΗΠΑ: Αποκλείεται η ανανέωση της εξαίρεσης από τις κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
Κύπρος-ΗΠΑ: Ενεργειακή συμμαχία με ορίζοντα το 2030 και επενδύσεις δισεκατομμυρίων
Την Παρασκευή 24/04: Υπογραφή Κοινής Διακήρυξης για τη Στρατηγική Εταιρική Σχέση Κύπρου-Αιγύπτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τον εμβολισμό της ναυαρχίδας της ελληνικής ακτοφυλακής «Γαύδος» από τουρκική ακταιωρό, αλλά και τις προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν για το Αιγαίο και της βραχονησίδες του, άλλο ένα επεισόδιο στήθηκε γύρω από τα Ίμια.
Η τουρκική Hürriyet με άρθρο της, το οποίο «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, περιγράφει ένα πολεμικό σκηνικό που στήθηκε γύρω από τα Ίμια.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, από τις 14.30 το μεσημέρι υπάρχει μία συγκέντρωση πλοίων στις βραχονησίδες, καθώς τα ελληνικά πλοία είναι οκτώ, ενώ με την προσέλευση δύο πλοίων ακτοφυλακής και δύο ταχύπλοων σκαφών, οι τουρκικές δυνάμεις στην περιοχή φτάνουν τα 11 πλοία.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στις 14.45 δύο ταχύπλοα με οπλισμένους Έλληνες στρατιώτες, έπιασαν την προσοχή των τουρκικών δυνάμεων όταν έφυγαν από τη Λέρο και περνώντας στο ένα μίλι από τα Ίμια, πήγαν στη Κω.























































