ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ερρίκος Ντυνάν, Νοσοκομεία, Παύλος Πολάκης, Τράπεζα Πειραιώς, Υπουργείο Υγείας,


















































Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης - Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;
ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη
Τρία χρόνια μετά: Η Κυριακή που η Αθήνα γύρισε σελίδα
Ούρσουλα: Άκυρη κι ανυπόστατη η ψευτοριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Δείτε πως μπορείτε να λάβετε επιδοτήσεις έως 95% και 36.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, συναντήθηκε την Πέμπτη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, στον οποίο και εξέφρασε το ενδιαφέρον από πλευράς ελληνικού Δημοσίου για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και την επαναφορά του σε δημόσιο έλεγχο.
Ιδιοκτήτης του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν είναι η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία έχει επιλέξει ως σύμβουλο πώλησης την PriceWaterhouse Coopers.
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Αν. Υπουργού Π. Πολάκη και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μεγάλου, παρόντος του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Λιάκου.
»Κατά τη συνάντηση το Ελληνικό Δημόσιο εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την εξαγορά του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και την επανένταξή του υπό δημόσιο έλεγχο».























































