Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δήμαρχος Ραφήνας: Υπάρχουν νεκροί από τη φωτιά

Δήμαρχος Ραφήνας: Υπάρχουν νεκροί από τη φωτιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Υπάρχουν νεκροί απο την φωτιά, ακόμη δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο αριθμός τους» είπε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, δίνοντας τραγική διάσταση στον πύρινο εφιάλτη που έχει ζώσει την Αττική απο το πρωί.

Οι λέξεις αυτές του Δημάρχου έβγαιναν με δυσκολία, καθώς ενώ βρισκόταν «στον αέρα», συνομιλώντας με την Ρίτσα Μπιζόγλη, ακούστηκε συνεργάτης του να τον ενημερώνει ότι υπάρχει κάποιος νεκρός, με τον Δήμαρχος να ρωτά «αν είναι καμμένος»;”

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος, με βαριά φωνή και εμφανή στενοχώρια συνέχισε την συνομιλία του με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 λέγοντας ότι σίγουρα υπάρχουν νεκροί απο την φωτιά κι ότι ακόμη δεν μπορεί κανείς να πει πόσοι είναι αυτοί, στηριζόμενος προφανώς σε όλες τις πληροφορίες που έχει συλλέξει απο τα μέτωπα της φωτιάς που κατακαίει την περιοχή της ανατολικής Αττικής, σε ένα εξαιρετικά ευρύ μέτωπο.

Όπως είπε ο κ. Μπουρνούς, είδε ανθρώπους γεμάτους εγκαύματα να στέκονται στην άκρη του δρόμου περιμένοντας για βοήθεια, ενώ προσέθεσε ότι η καταστροφή απο την πύρινη λαίλαπα στν περιοχή είναι τεράστια, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 200 καμένα σπίτια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr