ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Πυρκαγιά, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπερβαίνει τους 20 ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών από τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, 15 εστίες άναψαν σχεδόν ταυτόχρονα την ώρα που ισχυροί άνεμοι έπνεαν.
Να τονιστεί ότι οι φωτιές ξέσπασαν σε περιοχές που παραθέριζαν Έλληνες και τουρίστες και υπήρχαν και δάση για να τις «υποστηρίξουν».
Για πάνω από 500 καμένα σπίτια και 200 κατεστραμμένα αυτοκίνητα έκανε λόγο ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, αναφερόμενος στις καταστροφικές ζημιές από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην ανατολική Αττική.
«Υπάρχουν πολλοί νεκροί και δεκάδες τραυματίες» έσπευσε να προσθέσει, γνωστοποιώντας επίσης, πως υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι.
Το φαινόμενο των 15 ταυτόχρονων εστιών σε τρία διαφορετικά μέτωπα που έλαβε χώρα σήμερα στην Αττική, οδήγησε το ΥΠΕΘΑ να απευθύνει αίτημα προς τις ΗΠΑ, οι οποίες ανταποκρίθηκαν και έτσι από την Τετάρτη θα βρίσκεται στον εναέριο χώρο της Αττικής ειδικά εξοπλισμένο μη-επανδρωμένο αεροσκάφος UAV, που θα παρατηρεί και θα εντοπίζει οποιαδήποτε ύποπτη ενέργεια.























































