Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζανακόπουλος για πύρινα μέτωπα Αττικής: Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη

Τζανακόπουλος για πύρινα μέτωπα Αττικής: Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στα πύρινα μέτωπα της Αττικής, όπως δήλωσε σήμερα Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής.

«Συνεχίζεται αυτή την ώρα μία μεγάλη προσπάθεια από το σύνολο της κρατικής μηχανής για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις χuεσινές καταστροφικές πυρκαγιές» διαβεβαίωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Όπως είπε ο ίδιος, «πέραν της επιχείρησης πυρόσβεσης, είναι σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο έκτακτης ανάγκης με τη συνεργασία πολλών υπουργείων».

«Βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα παράλληλο σχέδιο έκτακτης ανάγκης με κινητοποίηση του υπουργείου Εσωτερικών και της Αστυνομίας αλλά και των υπουργείων Υγείας, Μεταφορών, Άμυνας, Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος, καθώς και της Περιφέρειας Αττικής» πρόσθεσε.

Ο κ. Τζανακόπουλος ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 50 άτομα και ότι «η Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία συνεχίζουν το δύσκολο έργο της καταγραφής».

Σημείωσε τέλος πως ο Πρωθυπουργός είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ενώ αναμένεται αργότερα να έχει συνομιλία με τους προέδρους της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συμπληρωματικές μηνύσεις καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr