ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελπίδα: Τρία δημόσια σχολεία ανοίγουν την Παρασκευή σε Ραφήνα – Ν. Μάκρη

Ελπίδα: Τρία δημόσια σχολεία ανοίγουν την Παρασκευή σε Ραφήνα – Ν. Μάκρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοιχτά θα είναι από αύριο Παρασκευή τρία δημόσια σχολεία σε Ραφήνα και Νέα Μάκρη, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν γονείς και τα παιδιά που έχουν πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής.

Όπως είπε ο κ. Γαβρόγλου, από αύριο εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στο πρώτο δημοτικό σχολείο και στο ΕΠΑΛ της Ραφήνας καθώς και στο πρώτο γυμνάσιο Νέας Μάκρης και οι γονείς θα μπορούν να πάνε τα παιδιά τους για δημιουργικές απασχολήσεις αλλά και συζητήσεις.

Παράλληλα, ο υπουργός Παιδείας χαιρέτισε τη συμβολή της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας που αύριο, όπως είπε, και δια του προέδρου της, θα είναι παρούσα «για να συζητήσουν σε αυτές τις πραγματικά ανείπωτα δύσκολες στιγμές που ζούνε γονείς και παιδιά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δικαστικό Συμβούλιο: Στο εδώλιο τέσσερις αστυνομικοί για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Κυψέλη: Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν κοντά στο γήπεδο

Ηλιούπολη: Συνελήφθη 33χρονος πορνοστάρ γιατί είχε βγάλει στο «κλαρί» δύο 16χρονες

Αυστρία: Απαγόρευση της ισλαμικής μαντίλας για τις μαθήτριες κάτω των 14 ετών

«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr