ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχώς βελτιωμένη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στα Γεράνεια Όρη σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κατά την οποία δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα στην περιοχή.
Ωστόσο, οι δυνάμεις κατάσβεσης συνεχίζουν να παραμένουν σε πλήρη ανάπτυξη, καθώς ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων δεν έχει εξαλειφθεί.
Στα Γεράνεια Όρη επιχειρούν 228 πυροσβέστες με 114 οχήματα, 56 άτομα πεζοπόρο, 13 οχήματα ΟΤΑ, 10 υδροφόρες, 5 μηχανήματα έργου, 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.
Παράλληλα, μετά το μεσημέρι Πέμπτης αναμένονται δύο αεροσκάφη δασοπυρόσβεσης από την Ισπανία, ως βοήθεια μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.
Από τις 06.00 χθες το πρωί Τετάρτης έως τις 06.00 σήμερα, εκδηλώθηκαν 22 αγροτοδασικές πυρκαγιές, οι οποίες σύμφωνα με την Πυροσβεστική αντιμετωπίστηκαν άμεσα.























































