ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δημ. Μπαλτάκος εξηγεί πώς σώθηκαν ανθρώπινες ζωές και δεν είχαμε περισσότερα θύματα

Ο Δημ. Μπαλτάκος εξηγεί πώς σώθηκαν ανθρώπινες ζωές και δεν είχαμε περισσότερα θύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Εντοπίσαμε τους πρώτους νεκρούς πριν βραδιάσει» τη Δευτέρα, δήλωσε ο επικεφαλής της Ομάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Δ. Μπαλτάκος, που συμμετείχε στις επιχειρήσεις διάσωσης κατά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, σημειώνοντας πως υπήρχε σχετική ενημέρωση προς την ηγεσία του υπουργείου.

«Δεν είχε πέσει το σκοτάδι. Μάλιστα πολύ σύντομα, αφότου έπεσε το σκοτάδι, ήρθε στο χώρο και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αποβιβάστηκε στο ξενοδοχείο ‘Ραμάντα’ και αφενός συντόνιζε και αφετέρου βοηθούσε τους ψυχολογικά τους ανθρώπους που ήταν εκεί.

»Οπότε ο πρώτος στον οποίο αναφέραμε αυτό το θέμα ήταν ο αρχηγός λίγο αφότου βράδιασε. Και λίγο αργότερα ήρθε κι ο κύριος υφυπουργός στο λιμάνι και ενημερώθηκε κι εκείνος», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος επισήμανε ότι ως επικεφαλής της ομάδας μιλούσε συνεχώς με την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και ενημέρωνε για όσα συνέβαιναν στο σημείο.

Πρόσθεσε ακόμη πως «αν δεν υπήρχε ο ηρωισμός των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ που πέρασαν μέσα από τη φωτιά για να φτάσουν στο σημείο και αν δεν υπήρχε το Λιμενικό με την ανταπόκρισή του και με πλωτά μέσα και με την Ομάδα Υποβρυχίων Αποστολών θα μιλούσαμε για πολύ περισσότερα θύματα σήμερα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%

ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου το Allwyn Care μας περιμένει στη Νέα Μάκρη – Συμμετέχουμε στην αιμοδοσία και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών και γινόμαστε Life Savers

Μαραθώνας: Έθαψε τη μητέρα της στην αυλή και εισέπραττε τη σύνταξή της για 10 χρόνια

Νεκρό βρέφος Κυψέλη: Ο 43χρονος κατηγορεί τους Ιλλουμινάτι για το μωρό που πέθανε – Ποια είναι η ιστορική αλήθεια για τους ανύπαρκτους Ιλλουμινάτι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr