Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζακ Κωστόπουλος – Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τέσσερις αστυνομικοί

Ζακ Κωστόπουλος – Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τέσσερις αστυνομικοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ζακ Κωστόπουλος, Ομάδα ΔΙΑΣ,

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τέσσερις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κλήθηκαν σε απολογία για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν από τον ανακριτή της υπόθεσης σε απολογία για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, που απαγγέλθηκε σε βάρος τους μετά τη μελέτη των βίντεο, τα οποία έχουν ληφθεί για τον αποτρόπαιο θάνατο του ακτιβιστή έξω από κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος.

Στο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος τους αναφέρεται ότι έπληξαν το θύμα «με κλωτσιά, με παρατεταμένο πάτημα του χεριού, με πάτημα στο πόδι του προκαλώντας σε αυτόν σωματική βλάβη, η οποία ήταν αυξημένη, λόγω της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει.

»Συνεπεία των κακώσεων αυτών, ήτοι των προκληθέντων πολλαπλών και διάσπαρτων τραυμάτων που οφείλονται στη συγκλίνουσα συμπεριφορά τόσο δική σου, όσο και όλων των συγκατηγορουμένων σου και του μηχανισμού στρες, δηλαδή της αντίδρασης του οργανισμού του θύματος, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτά, προκλήθηκαν ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου, οι οποίες συνδέονται αιτιωδώς με τα ανωτέρω τραύματα και οδήγησαν στον θάνατο του ανωτέρω».

Οι αστυνομικοί φέρονται να ισχυρίστηκαν ενώπιον του ανακριτή ότι ενήργησαν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους και σύμφωνα με όσα προβλέπουν τα εγχειρίδια της αστυνομίας για τη χειροπέδηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κηφισιά: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ

Αττική: Συμμορία διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και μέσα σε σχολεία – Συνελήφθησαν 12 άτομα

Πειραιάς: Κορυφώθηκε η πανελλαδική εκστρατεία για την Οδική Ασφάλεια – «Η πρόληψη σώζει ζωές»

Διαμαντής Καραναστάσης: Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής – Του επιβλήθηκε πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος

Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr