ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ηγουμενίτσα, Ήπειρος, Λαθρομετανάστες, Λιμενικό Σώμα, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Σάμος,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον εντοπισμό και τη διάσωση 34 αλλοδαπών προέβη τις πρώτες πρωινές ώρες το Λιμενικό στη Σάμο, ενώ στην Ηγουμενίτσα συνελήφθη διακινητής αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, βορειοανατολικά της Σάμου, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτήριο Πρασσού 34 μετανάστες να επιβαίνουν σε φουσκωτό σκάφος.
Μετά την περισυλλογή τους οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Βαθέος Σάμου.
Εξάλλου στην Ηγουμενίτσα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου συνέλαβαν 57χρονο αλλοδαπό διακινητή, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος οδηγός φορτηγού μετέφερε κρυμμένους σε ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη από μεταλλικές λαμαρίνες κάτω από το πάτωμα της καρότσας ανάμεσα στο σασί, πέντε αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.























































