ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση με μπογιές στο κτίριο της πρεσβείας των ΗΠΑ έκανε στις 03.30 τα ξημερώματα Δευτέρας ομάδα της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας».
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ομάδα ατόμων που επέβαιναν σε δίκυκλα πέταξε στην είσοδο του χώρου στάθμευσης της πρεσβείας, στη συμβολή των οδών Δωριλέου και Μακεδόνων, μπαλόνια και μπουκάλια με μπογιά με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές στον τοίχο, πριν απομακρυνθεί.
Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας και οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε οκτώ προσαγωγές στην περιοχή.
Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην κρατική ασφάλεια, όπου εξετάζονται.
Περίπου μισή ώρα αργότερα, στις 04.05, αναρτήθηκε κείμενο που υπογράφει ο «Ρουβίκωνας», με το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη για την ενέργεια.
Το κείμενο ξεκινάει με την αναφορά ότι η επίθεση έγινε την Κυριακή 6η Ιανουαρίου και ώρα 03.30 -δηλαδή 24 ώρες νωρίτερα- γεγονός που σύμφωνα με αστυνομικούς δείχνει ότι η ενέργεια είχε προγραμματιστεί και για κάποιον λόγο έγινε σήμερα.
Αναφέρεται ιστορικά ακόμη στον «αμερικανικό ιμπεριαλισμό» και ιδιαίτερα στον ρόλο των ΗΠΑ μέσω Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στην κατάσταση στη Συρία, ενώ συνδέει τις ΗΠΑ με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.























































