Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαθητές «ξέμειναν» στο Στρασβούργο από απάτη τουριστικού γραφείου

Μαθητές «ξέμειναν» στο Στρασβούργο από απάτη τουριστικού γραφείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απίστευτο και όμως αληθινό! Εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο διοργάνωσε το 59ο Λύκειο Αθηνών για 32 μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι εξαπατήθηκαν από τουριστικό γραφείο, με αποτέλεσμα, αντί να επιστρέψουν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, να παραμείνουν έως και σήμερα στο ξενοδοχείο, χωρίς ενημέρωση από το πρακτορείο, για την δυνατότητα επιστροφής τους και χωρίς να εξασφαλίζεται η πληρωμή του ξενοδοχείου.

Έτσι, το υπουργείο Παιδείας ανέλαβε να πληρώσει τη διαμονή και την επιστροφή τους αεροπορικώς την Τρίτη «ώστε να βγουν (μαθητές και συνοδοί καθηγητές) από το αδιέξοδο»!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η αποστολή είχε μεταβεί για εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο, μέσω Φραγκφούρτης, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση της διεύθυνσης του σχολείου, εξαπατήθηκαν από το τουριστικό γραφείο Travel con, με αποτέλεσμα, αντί να επιστρέψουν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, να παραμείνουν έως και σήμερα στο ξενοδοχείο, χωρίς ενημέρωση από το πρακτορείο, για την δυνατότητα επιστροφής τους και χωρίς να εξασφαλίζεται η πληρωμή του ξενοδοχείου.

Έτσι, το υπουργείο ανέλαβε να πληρώσει τη διαμονή και την επιστροφή τους «ώστε να βγουν (μαθητές και συνοδοί καθηγητές) από το αδιέξοδο», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Εθνικό Απολυτήριο: Ξεκινά ο εθνικός διάλογος – Ποιους μαθητές αφορά – Διατηρούνται οι Πανελλαδικές

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης μαθήτριας

Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur

Tραγωδία στην Χαλκίδα: Πέθανε 13χρονη μαθήτρια από γρίπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr