Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αυτιάς “κανόνισε” και πήγαν πυροσβεστικά στη Σάμο; Γεια σου Γιώργαρε!

Ο Αυτιάς “κανόνισε” και πήγαν πυροσβεστικά στη Σάμο; Γεια σου Γιώργαρε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πανηγυρίζει η εφημερίδα Σαμιακή Γνώμη και προφανώς μαζί της και όλη η Σάμος, που δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα προσγειώθηκαν την Κυριακή στο νησί και θα μείνουν εκεί όλη την επικίνδυνη περίοδο.

Άξιο αναφοράς, το βάλαμε εξάλλου και στον τίτλο, ότι η εφημερίδα ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο οποίος είναι Σαμιώτης, για τη βοήθειά του ώστε να πάνε τα αεροπλάνα στο νησί. Εάν είναι έτσι, λέμε εμείς, τους βουλευτές τι τους θέλουν στη Σάμο; Εάν έχουν έναν Αυτιά και καθαρίζει, τότε να τους απολύσουν, τζάμπα παίρνουν το μισθό τους ως εκπρόσωποι του νησιού…

pirosvestikaeroplana3

Διαβάστε τι γράφει η Σαμιακή Γνώμη:

Την Παρασκευή το μεσημέρι (παρόλο που στην αρχή υπήρξε ανησυχία για φωτιά) μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους της Σάμου, όταν είδαν να πετούν στον ουρανό του νησιού, δυο (2) πυροσβεστικά αεροπλάνα και να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο!

Τα δυο (2) πυροσβεστικά θα εγκατασταθούν και θα παραμείνουν έως το τέλος της αντιπυρρικής περιόδου, χρησιμοποιώντας το νησί μας ως σταθμό επιφυλακής για όλο το Βορειοανατολικό Αιγαίο!

Παρόλο που ήταν (λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν) ειλημμένη απόφαση να μην έρθουν φέτος στη Σάμο προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους φορείς και τους κατοίκους, η πιεστική παρέμβασή μας μέσω των άρθρων που είχαμε γράψει, αλλά και η βοήθεια του Σαμιώτη δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, συνέβαλε ώστε η ηγεσία των υπουργείων Αμύνης και Προστασίας του Πολίτη να αλλάξει γνώμη και να έχουμε αυτή την ευχάριστη εξέλιξη.

Οφείλουμε να τονίσουμε πως αξιέπαινες προσπάθειες έγιναν και από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου, αλλά και τον πρώην Διοικητή της Σάμου Υποστράτηγο κ. Θεοδόση Δημακογιάννη όπου βρίσκεται σε σημαντική θέση στο σώμα (είναι τώρα Διοικητής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων Ε.Σ.Κ.Ε.), αλλά και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Σάμου Πύραρχου κ. Γιώργου Παλιούρα.

Σημ.: Οι φωτογραφίες είναι του κ. Νίκου Κοντογιάννη (Facebook)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συμπληρωματικές μηνύσεις καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Ανησυχία για την ασφάλεια των αεροπλάνων Boeing

NASA και Boeing κατασκευάζουν «πράσινο» επιβατηγό αεροσκάφος

Ο Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές – Τον ανακοίνωσε η Μάγδα Τσέγκου

Περιπέτεια στον αέρα για τον Στ. Κασσελάκη – Το αεροπλάνο του δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στη Ρόδο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr