ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ελληνικά Νησιά, Νησιά Αιγαίου, Οινούσσες, Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
Ο Νίκος Δένδιας «ρίχνει» 63,5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Εργοστασίων
Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Πνινάτ Γιανάι (Ισραηλινή Πρεσβευτής Αθήνα): «Η Ελλάδα είναι ένας πραγματικός φίλος και στρατηγικός σύμμαχος του Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιμένει στη διατήρηση της έντασης στο Αιγαίο η Τουρκία, με μαχητικά της πολεμικής της αεροπορίας να προχωρούν την Τετάρτη σε υπέρπτηση πάνω από τις νησίδες Παναγιά και Οινούσσες.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος μαχητικών F-16 πέταξε πάνω από τα ελληνικά νησιά σε ύψος 26.500 ποδών στις 13.31.
Την Τρίτη, η Τουρκία ανέβασε επικίνδυνα το θερμόμετρο στην περιοχή του Καστελόριζου.
Η τουρκική πολεμική αεροπορία προχώρησε σε κρεσέντο παραβιάσεων αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η προκλητικότητά της ήταν τέτοια που οι εμπλοκές δεν έχουν προηγούμενο.
Ούτε μία ούτε δύο αλλά 19 εμπλοκές σημειώθηκαν στην περιοχή που είχε δεσμεύσει σήμερα με παράνομη NAVTEX η Τουρκία μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου.























































