ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Υπουργείο Οικονομικών,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το υπουργείο Οικονομικών διαθέτει την αιθυλική αλκοόλη που έχει δημευτεί ή κατασχεθεί κατά τη διάρκεια ελέγχων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στο υπουργείο Υγείας για την παρασκευή αντισηπτικών στη «σκιά» του κοροναϊού.
Όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, «στο πλαίσιο των επειγόντων μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της διάδοσης του κοροναϊού, το Υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Υγείας και Δικαιοσύνης, προχωρά σε νομοθετική παρέμβαση με την οποία παρέχεται η δυνατότητα η ποσότητα αιθυλικής αλκοόλης που έχει δημευθεί ή κατασχεθεί, ως αντικείμενο λαθρεμπορίας, να διατεθεί με πράξη του Διοικητή της ΑΑΔΕ δωρεάν, προς το Υπουργείο Υγείας, για τον σκοπό της παρασκευής αντισηπτικών, με βάση την έκθεση εξέτασης δείγματος που εκδίδεται από την αρμόδια Χημική Υπηρεσία».
Παράλληλα, οι εργασίες παρασκευής αντισηπτικών ειδών από τις βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις για λογαριασμό του υπουργείου Υγείας απαλλάσσονται από τον αναλογούντα ΦΠΑ, με δικαίωμα έκπτωσης του ΦΠΑ των δαπανών της επιχείρησης.
Το υπουργείο Οικονομικών υπενθυμίζει πως ήδη ενισχύθηκε ο Προϋπολογισμός του υπουργείου Υγείας με 15 εκατ. ευρώ, για την προμήθεια αναγκαίου υγειονομικού υλικού.
Τα κρούσματα του κοροναϊού ανέρχονται πλέον σε 89 ενώ μεγαλώνει η λίστα των κλειστών σχολείων και σταμάτησαν οι σχολικές δραστηριότητες και το μάθημα της κολύμβησης.























































