ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κέντρο Ελέγχου και ΠρόληψηςΝοσημάτων, ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Υπουργείο Υγείας, Φονική Γρίπη,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε επιφυλακή βρίσκονται άπαντες στον τομέα της υγείας μετά τον πανικό που έχει σπείρει η φονική γρίπη.
Με τρομακτικούς ρυθμούς αυξάνονται τα θανατηφόρα κρούσματα της γρίπης, καθώς στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) φθάνουν συνεχώς ειδοποιήσεις για νέους θανάτους σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας.
Ενδεικτικό είναι ότι σήμερα το πρωί οι δηλωμένοι θάνατοι από τον ιό της γρίπης ήταν 41 και μέσα σε λίγες ώρες ο αριθμός αυτός ανέβηκε σε 43. Την ίδια ώρα, 61 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, με τους φόβους να αυξάνονται για σοβαρές ελλείψεις ελεύθερων κρεβατιών σε ΜΕΘ.
Από την αρχή της φετινής έξαρσης του ιού στη χώρα μας σε ΜΕΘ έχουν νοσηλευθεί 156 άτομα.
Κύκλοι του υπουργείου Υγείας εκφράζουν φόβους ότι με το ραγδαίο ρυθμό, που εκδηλώνεται η επιδημία, οι νεκροί μπορεί να ξεπεράσουν τις επόμενες εβδομάδες ακόμη και τους 100.
Επιπλέον ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους τα θύματα δεν είχαν εμβολιαστεί παρ’ ότι ανήκαν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.
Αυτό σημαίνει ότι η ασπίδα προστασίας είναι αδύναμη για μεγάλες κατηγορίες πληθυσμού.
Οι ειδικοί επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συμβουλεύουν όλους όσοι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου να εμβολιαστούν, ακόμη και τώρα.























































