ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κέντρο Ελέγχου και ΠρόληψηςΝοσημάτων, ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Υπουργείο Υγείας, Φονική Γρίπη,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε επιφυλακή βρίσκονται άπαντες στον τομέα της υγείας μετά τον πανικό που έχει σπείρει η φονική γρίπη.
Με τρομακτικούς ρυθμούς αυξάνονται τα θανατηφόρα κρούσματα της γρίπης, καθώς στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) φθάνουν συνεχώς ειδοποιήσεις για νέους θανάτους σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας.
Ενδεικτικό είναι ότι σήμερα το πρωί οι δηλωμένοι θάνατοι από τον ιό της γρίπης ήταν 41 και μέσα σε λίγες ώρες ο αριθμός αυτός ανέβηκε σε 43. Την ίδια ώρα, 61 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, με τους φόβους να αυξάνονται για σοβαρές ελλείψεις ελεύθερων κρεβατιών σε ΜΕΘ.
Από την αρχή της φετινής έξαρσης του ιού στη χώρα μας σε ΜΕΘ έχουν νοσηλευθεί 156 άτομα.
Κύκλοι του υπουργείου Υγείας εκφράζουν φόβους ότι με το ραγδαίο ρυθμό, που εκδηλώνεται η επιδημία, οι νεκροί μπορεί να ξεπεράσουν τις επόμενες εβδομάδες ακόμη και τους 100.
Επιπλέον ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους τα θύματα δεν είχαν εμβολιαστεί παρ’ ότι ανήκαν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.
Αυτό σημαίνει ότι η ασπίδα προστασίας είναι αδύναμη για μεγάλες κατηγορίες πληθυσμού.
Οι ειδικοί επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συμβουλεύουν όλους όσοι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου να εμβολιαστούν, ακόμη και τώρα.























































