ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε σχολείο της χώρας μας, μία εβδομάδα έπειτα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Αυτή τη φορά, εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε νηπιαγωγείο της Γλυφάδας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου, αναφέροντας πως έχει διακοπεί η λειτουργία του τμήματος του μαθητή για 14 ημέρες και ότι θα γίνουν μοριακά τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου.
«Ένας μαθητής στο 13ο νηπιαγωγείο της πόλης μας διαγνώστηκε με κορωνοϊό.
»Το τμήμα του μαθητή διακόπτει τη λειτουργία του για 14 ημέρες και ακολουθούμε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές πιστά όλη την προβλεπόμενη διαδικασία για απολύμανση, ιχνηλάτηση, κλπ.
»Επιπλέον, θα κάνουμε, με ίδιους πόρους, μοριακά τεστ για κορωνοϊό σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου.
»Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον μικρό μας φίλο.
»Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά την έκκληση να ακολουθούμε τις οδηγίες των υγειονομικών Αρχών και να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας της ατομικής και δημόσιας Υγείας.
»Παραμένουμε σε πλήρη και διαρκή εγρήγορση», γράφει ο κ. Παπανικολάου στο Facebook.























































