Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραυματίστηκε νήπιο σε ευαίσθητη περιοχή (φωτογραφίες)

Τραυματίστηκε νήπιο σε ευαίσθητη περιοχή (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία απίστευτη ιστορία εγκληματικής αδιαφορίας φέρνουν στην δημοσιότητα τα τοπικά μέσα της Κεφαλονιάς.

Πρόκειται για την περίπτωση νηπίου τριάμισι ετών που τραυματίστηκε σε ευαίσθητη περιοχή.

Σύμφωνα με το Kefalonias, που θέτει το θέμα συνολικά στους σταθμούς της Κεφαλονιάς, το συγκεκριμένο ατύχημα έγινε στον Παιδικό Σταθμό των Λαϊκών κατοικιών, που επί χρόνια έμενε κλειστός, αλλά από φέτος ξεκίνησε να δέχεται παιδιά.

Αμέσως η μαμά του επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Αργοστολίου και ζήτησε να δει το παιδί ένας γιατρός.

Το παιδί χρειάστηκε ράμματα και η απάντηση που έλαβε η μαμά από το Νοσοκομείο ήταν “λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να αναλάβουμε να τον ράψουμε σε εκείνο το σημείο.

Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη και πρέπει να πάτε στην Πάτρα”.

Δυστυχώς η μαμά δεν προλάβαινε το καράβι για την Πάτρα και έπρεπε να περιμένει μια μέρα.

Μιά μέρα με ένα τραυματισμό σε ευαίσθητη περιοχή, χωρίς ράμματα, με κίνδυνο μόλυνσης και ίσως μεγαλώνοντας προβλήματα αναπαραγωγής.

Ευτυχώς εξωτερικός ιδιώτης ουρολόγος ανέλαβε να ράψει το παιδί, την στιγμή που στο Νοσοκομείο αρνήθηκαν.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Kefalonias:

Πολλά τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί. Κάποια αρκετά σοβαρά και επείγοντα. Ένα τέτοιο σοβαρό θέμα έφτασε στην πόρτα της Kefalonias.gr και της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Κεφαλονιάς και αμέσως θελήσαμε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Ένας Παιδικός Σταθμός κόσμημα που επί χρόνια έμενε κλειστός, δέχτηκε φέτος Νήπια και ξεκίνησε την Σχολική Χρονιά. Ένας παιδικός σταθμός που έχει πολλά προβλήματα.

Όπως προκύπτει από ένα έγγραφο του ΟΚΑΠ, το οποίο έχει αποσταλεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες από 8 Αυγούστου, σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία τους αντιμετωπίζουν τα Νηπιαγωγεία σε Φαραώ και Αγία Ειρήνη.

Εμείς σήμερα, θα σταθούμε στον Παιδικό Σταθμό των Λαϊκών κατοικιών και αυτό επειδή υπήρξε τραυματισμός. Τραυματισμός μικρού παιδιού σε ευαίσθητη περιοχή.

Ενός παιδιού τριάμιση ετών.

Αμέσως η μαμά του επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Αργοστολίου και ζήτησε να δει το παιδί ένας γιατρός. Το παιδί χρειάστηκε ράματα και η απάνηση που έλαβε η μαμά από το Νοσοκομείο ήταν “λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να αναλάβουμε να τον ράψουμε σε εκείνο το σημείο. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη και πρέπει να πάτε στην Πάτρα”. Δυστυχώς η μαμά δεν προλάβαινε το καράβι για την Πάτρα και έπρεπε να περιμένει μιά μέρα. Μιά μέρα με ένα τραυματισμό σε ευαίσθητη περιοχή, χωρίς ράματα, με κίνδυνο μόλυνσης και ίσως μεγαλώνοντας προβλήματα αναπαραγωγής. Ευτυχώς εξωτερικός ιδιώτης ουρολόγος ανέλαβε να ράψει το παιδί, την στιγμή που στο Νοσοκομείο αρνήθηκαν.

Το σοβαρό αυτό θέμα έβγαλε σήμερα το πρωϊ στην εκπομπή της στην ΕΡΑΚ, η Δημοσιογράφος Ελευθερία Κουλουριώτου. “Αξιόλογες οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι Βρεφονηπιαγωγοί. Από την πλευρά του ΟΚΑΠ, πρόεδρος του οποίου ήταν ο κ. Κοκκόσης έγινε έγγραφο προς τις Τεχνικές Υπηρεσίες. Έγγραφο με ημερομηνία 8 Αυγούστου”, ενημερώνει η Δημοσιογράφος.

Και συνεχίζει “Σχετικά με επιστολή του Παιδικού Σταθμού Λαϊκών Κατοικιών. Στον χώρο υπάρχουν κολόνες και φωτάκια φωτισμού πάνω στα οποία σκοντάφτουν τα παιδιά καθώς προεξέχουν και θα πρέπει ή να αφαιρεθούν ή να καλυφθούν.

Τα καπάκια από τα φρεάτια είναι υπερυψωμένα και σκοντάφτουν τα νήπια ή χοροπηδούν επάνω.

Επίσης υπάρχει στον χώρο ένα σώμα με υπερηψωμένο τσιμέντο με μυτερές γωνίες.

Χρειάζεται να μπει κάποιο υλικό εκτός από χώμα γιατί στον χώρο μπαίνουν γάτες και τα νήπια που πάνε στις κούνιες πατούν ακαθαρσίες και τα μεταφέρουν μέσα.

Έχουν ξεκολλήσει τα ξύλα σε κάποιες γωνίες και θα πέσουν. Τα κάγκελα που υπάρχουν είναι γεμάτα τρύπες έχουν σκουριές, τα πατώματα έχουν φουσκώσει”, αναφέροντας κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμμένος Παιδικός Σταθμός.

ΚΛείνοντας η κα Κουλουριώτου επισημαίνει “Ενάμιση μήνα μετά οι Τεχνικές Υπηρεσίες δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια.Κατανοούμε ότι μπορεί να έχει πέσει πάρα πολύ δουλειά, αλλά εδώ μιλάμε για παιδιά και έχετε ένα έγγραφο από 8 Αυγούστου”.

“Αν δεν έχετε την δυνατότητα ζητήστε εθελοντές. Υπάρχει κανείς που μπορεί να φτιάξει μιά κούνια, να κόψει ή να καλύψει κάποια γωνία;”, συνεχίζει η Δημοσιογράφος της ΕΡΑΚ.

Και όπως τονίζει συνεχώς η κα Κουλουριώτου έτσι και εμείς χτυπάμε το καμπανάκι του κινδύνου. Μιλάμε για παιδιά. Για νήπια. Υπήρξε ήδη ένας τραυματισμός, ο οποίος έχει καταγραφεί. Φροντίστε και κινηθείτε άμεσα για να μην υπάρξει και δεύτερος.

 

kefalonia 11

kefalonia 12

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανησυχία στην Κεφαλονιά: Οκτώ σεισμοί σε μιάμιση ώρα – Τι μπορεί να συμβαίνει

Κεφαλονιά: Τα φουντούνια και το ενεργειακό ποτό «πρόδωσαν» τους Αλβανούς που μαχαίρωσαν τον 73χρονο

Κεφαλονιά: «Γνωρίζαμε τους δράστες, πέσαμε από τα σύννεφα» λένε για τους Αλβανούς που μαχαίρωσαν τον 73χρονο

Αλβανοί διαρρήκτες μαχαίρωσαν 73χρονο στην Κεφαλονιά

Σαρώνει η κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα – Μεγάλα προβλήματα σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr