ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δράμα, Θεσσαλονίκη, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, Κεντρική Μακεδονία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μακεδονία,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με παρέμβαση εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 14χρονη από τη Δράμα, που νόσησε από κορωνοϊό.
Είχε προηγηθεί η αναφορά ιδιώτη γιατρού, που είχε εξετάσει την ανήλικη και μιλούσε για αδράνεια από την πλευρά των γονιών της.
Η ίδια η μητέρα της 14χρονης ισχυρίζεται ότι ακολούθησε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αρχικά για κατ’ οίκον νοσηλεία και, στη συνέχεια, ότι η ίδια μετέφερε την κόρη της στο νοσοκομείο.
«Το παιδί δεν είχε συμπτώματα, είχε μόνο υπόταση, τίποτε άλλο.
»Και αρνήτρια να είμαι, ποιος ο λόγος;», ανέφερε η μητέρα της 14χρονης μιλώντας στον Alpha.
Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει για το mail που έστειλε ο ιατρικός σύλλογος στον εισαγγελέα, προκειμένου να παρέμβει.
«Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος γιατρός πήρε.
»Ίσως επειδή δεν το πήγα το παιδί κατευθείαν νοσοκομείο και το “έτρεξα” ιδιωτικά; Ίσως γι’ αυτό», απάντησε.
Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν στο σπίτι της οικογένειας κλήθηκε γιατρός για να εξετάσει το κορίτσι.
Η υγειονομικός εισηγήθηκε την άμεση μεταφορά της 14χρονης στο νοσοκομείο, ωστόσο, οι γονείς της αρνήθηκαν και την κράτησαν σπίτι.
Σύμφωνα με όσα είπε στο Mega η Όλγα Βασιλείου, γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, η γιατρός απευθύνθηκε στον ιατρικό σύλλογο της πόλης και, στη συνέχεια, στις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να μεριμνήσουν για την 14χρονη.
«Παιδιά βρίσκονται στο σπίτι τους, γιατί κάποιοι αρνούνται να δουν μια πραγματική κατάσταση και ότι χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομεία.
»Αυτό είναι το πρόβλημα», τόνισε η κ. Βασιλείου.
Να σημειωθεί ότι οι γονείς είχαν νοσήσει το προηγούμενο διάστημα, ενώ έχουν άλλα τρία παιδιά.
Η 14χρονη νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με τη μητέρα της, η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται.






















































