ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain - Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέσω Τουρκίας και όχι Ουκρανίας διέρχεται το ρωσικό φυσικό αέριο με το οποίο εφοδιάζεται η ελληνική αγορά, όπως προκύπτει από στοιχεία που έδωσε εκ νέου στην δημοσιότητα σήμερα ο ΔΕΣΦΑ.
Συγκεκριμένα ο αγωγός που εφοδιάζει τη χώρα μας με ρωσικό αέριο διέρχεται από την Τουρκία και την Βουλγαρία και καταλήγει στο σημείο εισόδου το οποίο παρέμεινε και το 2021 η κύρια πύλη εισροής φυσικού αερίου στην Ελλάδα (μερίδιο 45,5%).
Οι υπόλοιπες ποσότητες καλύφθηκαν από την Ρεβυθούσα (υγροποιημένο φυσικό αέριο, μερίδιο 31,8%), τον αγωγό ΤΑΡ (17,51%) και τον ελληνοτουρκικό αγωγό (5,17%).
Το μεγαλύτερο τμήμα της εγχώριας ζήτησης (68,65%) αντιστοιχεί στην κατανάλωση μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ακολουθούν οι οικιακοί καταναλωτές και οι συνδεδεμένες στα δίκτυα διανομής επιχειρήσεις, με ποσοστό 18,77%, καθώς και οι εγχώριες βιομηχανίες, που συνδέονται απευθείας στο σύστημα υψηλής πίεσης του ΔΕΣΦΑ, με ποσοστό 12,56%.























































